mandag 23. januar 2012

With a thousand memories..




Julen er offisielt over her  i huset
- for denne gang!

Å jeg måtte la julelysene få lyse en siste gang
før de ble lagt pent sammen i esken sin.. 

Tenk at det i dag er en liten måned 
siden Lillejulaften!?
Det virker jo så mye lenger siden!

Jeg gleder meg allerede
til neste jul!

Let the countdown begin

Denne låten er alarmen min
som vekker meg hver morgen, år etter år =) 



I'm driving home for Christmas
Oh, I can't wait to see those faces

.....


fredag 20. januar 2012

Siste helg med Julehus!





Nå kommer den siste helgen med Julehus
Ja, for på søndag pakkes Julen vekk
Og da er jeg klar for mer lys og luft
og vårlige tanker...


Men mitt julehjerte og mine juletanker
holder liv i bloggen sporadisk gjennom hele året....





søndag 8. januar 2012

Jesusbarnet i vitrineskapet




Julekrybben er flyttet inn i vitrineskapet
[stallen deres er på mystisk vis blitt borte]

De har gjemt seg for en nysgjerrig 3 åring
som gjerne vil leke med figurene i porselen..




fredag 6. januar 2012

Freia Sjokoladeegg




Vi kjøpte disse eggene
for jeg måtte jo smake 

Anyway, det var ikke godt!

Hvis de absolutt skal selge sine elskede påskeegg
kledd i julens design hadde de jo strengt tatt IKKE
vært nødt til å skifte ut den deilige melkekremen
med denne sjokoladekremen/nugattien her?


Men men.. får trøste meg med at det ikke er
lenge igjen til Påskeeggene er i butikken :)
De kom jo tidlig i februar (!) i fjor



mandag 2. januar 2012

Karameller




Karameller

1 dl søt kondensert melk
(jeg fant kun Vikingmelk, og brukte den)
1 dl brunsukker
1 dl sukker
1 dl lys sirup
1oo gr smør

Jeg tilsatte også litt julekrydder 
som Nellik og Ingefær

Bland alt sammen i en gryte 
og rør hele tiden til det koker

La massen koke under omrøring  
i ca 6-8 minutter

Hell massen i en smurt form og avkjøl
Del opp i biter når massen er helt avkjølt
å pakk dem inn i cellofan!

Jeg brukte små konfektformer
og avkjølte karamellene i kjøleskapet

Men de må være kjøleskapskalde for å få dem ut av formen

Så egentlig var den beste løsningen å pakke dem inn i cellofan
for den klistret seg ikke fast i karamellene =]