onsdag 8. februar 2017

A Bad Moms Christmas


Oppfølgeren til filmen Bad Moms
kommer altså som julefilm i november

It's the most wonderful time of the year
og de slitne, travle, utbrente og stressede mødrene
Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) og Karla (Kathryn Hahn)
 som vi ble kjent med i den første filmen prøver å takle julegleden
julestresset og julebesøk fra sine egne mødre

Bilde er fra filmen Bad Moms

Filmen har premiere 3.november 2017
Det er bare å glede seg!

Oppdatering: Morsom film, men jeg syns nok den første var bedre...
Men Susan Sarandon er jo bare herlig da


mandag 6. februar 2017

Langtidsstekt ribbe


I går var jeg oppe kl 7 for å steke ribbe
som gikk som et 7timers langt TV program på Julaften
«Ribba – grad for grad» (for spesielt interesserte..)

Tenkte å bruke denne oppskriften på Julaften i år om den ble vellykket
(har nemlig hørt så mye positivt om akkurat denne oppskriften)

Det står ikke noe om hvor ribba skal stå i ovnen
så min stod midt i ovnen under alle prossesser
- og med vifta på! (bortsett fra den første dampingen)

Min tynnribbe var nok usedvanlig tykk med sine 4 kilo
så etter 6t på 90c (med varmluft) hadde den endelig
en kjernetemperatur som nærmet seg 85c
(jeg måtte steke den i 2t ekstra for å oppnå riktig temperatur)

Resultatet:
Utrolig god og saftig ribbe.
Så mør at beina på ribba løsnet helt av seg selv
Den beste ribben jeg har smakt
var det flere som sa rundt middagsbordet her
Inkludert undertegnede...

Vi hadde ventet så leeeeenge på ribba og var så sultne
så jeg glemte helt å ta bildet av herlighet..
Men noen fikk tatt dette bildet, så det får holde i denne omgang


Forrige gang jeg prøvde meg på langtidssteking
måtte jeg jobbe litt ekstra for å få sprø svor på ribba
Det måtte jeg ikke denne gangen
Svoren kom helt av seg selv ila de 15 minuttene den stekte på 210c

Så vi går nok for denne løsningen på Julaften 2017
Men noterer meg at vi må begynne kl 07 på morgenen!!
Det er jo viktig at ribba får hvile også før vi skal skjære i den
Minst 20 minutter tenker jeg...

tirsdag 17. januar 2017

All the way from America



Jeg hentet en pakke på posten før helgen
og overraskelsen var stor da esken var
full av julegaver, julegodt og julestæsj
+ er vakkert julekort fra Thomas Kinkade
(som jeg elsker)


All the way from America


Plutselig var all post Christmas blues
som jeg kjente på, som blåst vekk!

Jeg ble så rørt og julehjertet var igjen fullt
av juleglede, julesteming
og ikke minst takknemlighet ♥

Så gøy og hyggelig med slike overraskelser!

Thank you so much S
I love you


 


tirsdag 10. januar 2017

Førjulstiden blir aldri lang nok


Desember ble i overkant travel for meg
Så jeg hadde nok med å holde hodet over vannet
Veldig mye jeg ikke fikk gjort
Ikke fikk jeg lest noen blogger heller
så jeg gleder meg til en solid bloggrunde



Akkurat som i fjor kom snøen nå på nyåret
Masse snø, og masse julestemning ♥
Skulle bare ønske at snøen hadde kommet i førjulstiden...

Her er siste rest av julen ryddet vekk
Og den etterlater seg alltid et stort tomrom
Samtidig som det skal bli godt å gå mot vår og lysere tider igjen! 

Her i huset ble det altså 2 måneder med full jul
Og enda blir det liksom aldri nok
Dvs førjulstiden blir aldri lang nok...
Kanskje jeg burde begynne med Julen i september? (ironi)





Og akkurat i dag når julen var på vei ut døren
fikk jeg 'årets første' julekort i posten!

Det var riktignok sendt før jul
og kom hele veien fra Australia
Men tenk hvilken reise det har hatt
alle de ukene på sin ferd hit? ♥


Tusen takk for alle besøk her, tross mitt fravær
og for besøk på Juleglede sin Facebookside
Og ikke minst tusen takk til alle 41K+
som følger Juleglede på Instagram 
Ønsker deg alt godt for det nye året

Godt Nyttår

fredag 23. desember 2016

Julenissen kan fint komme tidligere på dagen


Å sitte lenge rundt middagsbordet på julaften
er rett og slett nesten ikke til å holde ut for enkelte barn

Vi som har små barn vet hvor urolig barna kan være
De gleder seg til besøk av julenissen
og til alle gaver som skal pakkes opp etter middagen


Vi har løst dette på en veldig enkel måte de siste årene
For her har julenissen kommet i god tid før middagen
Og det har vært så smart tenkt av han syns jeg ;)

Dermed fikk barna løst opp litt av spenningen
og vi fikk en roligere, koselig og lengre middag

Et lite fra meg til deg.... ♥


onsdag 21. desember 2016

Ripslikøren er klar for å nytes


Ripslikøren jeg satte i sommer
er nå ferdig og tappet på flasker

Jeg har prøvesmakt


Først ble jeg overrasket over at den
luktet så friskt og godt
Jammen smakte den like godt også
Kjempegod

Dette blir helt klart en ny juletradisjon