Bountykuler
50 g smør
1/2 dl sirup
1/2 dl melis
2 dl kremfløte
200 g kokosmasse
200 g kokesjokolade eller melkesjokolade
Bland alt unntatt kokosmassen (og sjokoladen)
i en kasserolle og la det koke på svak varme
til blandingen blir hvit og seig
Tar ca 10-15 min
Ta så kasserollen vekk fra platen
Tilsett så kokosmassen og bland godt
Avkjøl blandingen i kjøleskapet
(jeg har latt min stå over natten)
Trill deretter ut små kuler og legg de på bakepapir
og inn til avkjøling igjen i minst en time
Smelt sjokoladen i vannbad
og vend de avkjølte kulene (en og en)
godt i sjokoladen med to skjeer
Så må de avkjøles i kjøleskapet igjen
til sjokoladen har stivnet
Disse må oppbevares kaldt
Jeg bruker å ta dem ut litt før de skal serveres
slik at de blir tempererte
Mens andre her i huset liker dem best kjøleskapskalde
Tilsett så kokosmassen og bland godt
Avkjøl blandingen i kjøleskapet
(jeg har latt min stå over natten)
Trill deretter ut små kuler og legg de på bakepapir
og inn til avkjøling igjen i minst en time
Smelt sjokoladen i vannbad
og vend de avkjølte kulene (en og en)
godt i sjokoladen med to skjeer
Så må de avkjøles i kjøleskapet igjen
til sjokoladen har stivnet
Disse må oppbevares kaldt
Jeg bruker å ta dem ut litt før de skal serveres
slik at de blir tempererte
Mens andre her i huset liker dem best kjøleskapskalde