Lakrismandler
200 gr mandler
1 dl vann
2 ss lakrispulver
1 dl vann
2 ss lakrispulver
Sett ovnen på 200c
Bland sammen vann og lakrispulver i en stekepanne
(eller kasserolle hvis du heller foretrekker det)
på middels sterk varme
Når alt er godt blandet tilsetter du mandlene
Rør hele tiden mens vannet koker ut
Straks vannet er borte tømmer du mandlene
over på en bakepapirkledd stekeplate
Bland sammen vann og lakrispulver i en stekepanne
(eller kasserolle hvis du heller foretrekker det)
på middels sterk varme
Når alt er godt blandet tilsetter du mandlene
Rør hele tiden mens vannet koker ut
Straks vannet er borte tømmer du mandlene
over på en bakepapirkledd stekeplate
Inn midt i ovnen på 200c i ca 15-20 min
Vend litt på mandlene av og til
Avkjøl, og oppbevar i tett boks
Jeg syns disse mandlene ble bedre når
smaken fikk satt seg litt (dagen derpå)
Droppet 1 ts med salt som stod i den opprinnelige oppskriften
Ble mye bedre uten saltet!
Vend litt på mandlene av og til
Avkjøl, og oppbevar i tett boks
Jeg syns disse mandlene ble bedre når
smaken fikk satt seg litt (dagen derpå)
Droppet 1 ts med salt som stod i den opprinnelige oppskriften
Ble mye bedre uten saltet!