Risboller
MED KUN TO INGREDIENSER
Puffet ris (ca 50-70gr)
200 gram melkesjokolade
MED KUN TO INGREDIENSER
Puffet ris (ca 50-70gr)
200 gram melkesjokolade
evnt en annen sjokolade du syns er knasende god
Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad
Hell så i puffet ris litt etter litt
Her kan du selv velge hva du syns blir riktig konsistens
Til 200 gr sjokolade brukte jeg ca 50 gram puffet ris
Form risboller med en is skje (med utkaster) til store risboller
eller bruk et par teskjeer til små og legg dem i muffinsformer
Da får jeg 16 store risboller eller 30-40 små
Barna foretrekker små risboller, som er enklere å spise
Du kan også lage store risboller for så å dele dem opp
med en kniv (i fire) når de er avkjølte
Da får du noen fine delikate biter
Risbollene settes på bakepapirkledd plate og avkjøles i kjøleskapet
Risbollene må oppbevares kaldt
Pynt dem gjerne med hakkede nøtter, kakepynt el
for en litt mer festlig look
Hell så i puffet ris litt etter litt
Her kan du selv velge hva du syns blir riktig konsistens
Til 200 gr sjokolade brukte jeg ca 50 gram puffet ris
Form risboller med en is skje (med utkaster) til store risboller
eller bruk et par teskjeer til små og legg dem i muffinsformer
Da får jeg 16 store risboller eller 30-40 små
Barna foretrekker små risboller, som er enklere å spise
Du kan også lage store risboller for så å dele dem opp
med en kniv (i fire) når de er avkjølte
Da får du noen fine delikate biter
Risbollene settes på bakepapirkledd plate og avkjøles i kjøleskapet
Risbollene må oppbevares kaldt
Pynt dem gjerne med hakkede nøtter, kakepynt el
for en litt mer festlig look