Delfiakake
200 gr kokesjokolade
4 ss sterk kaffe
250 gr delfiafett
2 egg
2 ss sukker
1/2 pk Per-kjeks
Marsipan
Valnøtter
Gelétopper
1. Kle en form med bakepapir eller aluminiumsfolie
2. Smelt sjokolade og kaffe over svak varme
3. Smelt delfiafett og la det avkjøle
4. Visp eggedosis av egg og sukker
5. Tilsett sjokoladen og evnt knuste valnøtter og visp godt
6. Tilsett delfiafett under vispingen, litt etter litt
7. Legg røren lagvis med kjeks evt. marsipan
8. Settes kjølig
4 ss sterk kaffe
250 gr delfiafett
2 egg
2 ss sukker
1/2 pk Per-kjeks
Marsipan
Valnøtter
Gelétopper
1. Kle en form med bakepapir eller aluminiumsfolie
2. Smelt sjokolade og kaffe over svak varme
3. Smelt delfiafett og la det avkjøle
4. Visp eggedosis av egg og sukker
5. Tilsett sjokoladen og evnt knuste valnøtter og visp godt
6. Tilsett delfiafett under vispingen, litt etter litt
7. Legg røren lagvis med kjeks evt. marsipan
8. Settes kjølig