mandag 13. desember 2010

Delfiakake



Delfiakake

200 gr kokesjokolade
4 ss sterk kaffe
250 gr delfiafett
2 egg
2 ss sukker
1/2 pk Per-kjeks
Marsipan
Valnøtter
Gelétopper


1. Kle en form med bakepapir eller aluminiumsfolie
2. Smelt sjokolade og kaffe over svak varme
3. Smelt delfiafett og la det avkjøle
4. Visp eggedosis av egg og sukker
5. Tilsett sjokoladen og evnt knuste valnøtter og visp godt
6. Tilsett delfiafett under vispingen, litt etter litt
7. Legg røren lagvis med kjeks evt. marsipan
8. Settes kjølig


2 kommentarer:

  1. Hei på deg!
    Delfiakake - mmmmmmmmmm!!!!!!! Dette er en av de kakene jeg virkelig forbinder meg jul. En kopp kaffe og et lite stykke av denne kaken - lykke...!!!

    Ha en fortsatt flott førjulsuke!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett
  2. Mmmmmm... Mamma pleier å lage til oss, men har ikke hørt noe om dette i år... Kanskje jeg må prøve denne oppskriften hvis ikke hun har delfiaplaner... Den så aldeles deilig ut!

    SvarSlett