fredag 27. oktober 2017

Mandel og pistasj konfekt



Mandel og pistasj konfekt 


60 gram mandelflak
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade

Rist mandelflakene lett i ovnen ved 190c i ca 5 min
La dem så avkjøles på kjøkkenbenken

Grovhakk pistasjnøttene og legg dem til side

Smelt sjokoladen i en skål over vannbad
Viktig at sjokoladen ikke blir for varm

Vend forsiktig de avkjølte mandelflakene
 inn i den smeltede sjokoladen
før du blander inn nøttene til slutt

Fyll blandingen i små konfektformer
og pynt dem med hakkede pistasjnøtter

Sett formene til avkjøling i kjøleskapet i 10 min

Konfekten oppbevares i en tett boks i kjøleskapet

Denne konfekten kan også fint fryses
Den trenger kun en ca 20 minutter i rom temp før den kan nytes 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar