mandag 4. januar 2010

Dronning Maud fromasj



 Dronning Maud fromasj
4-6 porsjoner

3 egg
100 gr sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet sjokolade

Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen

Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen

Legges så lagvis i en skål
(eller som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene




2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅ den så god ut, jeg kopierte oppskriften så må jeg lage den en dag:)

    SvarSlett
  2. Mmmmm! Du har jo så mange gode oppskrifter! Og så fint som dere har det hjemme hos dere! Blir rent misunnelig!

    Katrine

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥