mandag 4. januar 2010

Dronning Maud pudding



 Dronning Maud Pudding
4 porsjoner

3 egg
20 g sukker
(jeg bruker litt mer da jeg liker den søt)
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet kokesjokolade

Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen

Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen

Legges så lagvis i skål/glass
(lekkert som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene



2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅ den så god ut, jeg kopierte oppskriften så må jeg lage den en dag:)

    SvarSlett
  2. Mmmmm! Du har jo så mange gode oppskrifter! Og så fint som dere har det hjemme hos dere! Blir rent misunnelig!

    Katrine

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥