Jeg må nok bare godta at jeg og Sarah
ikke blir sælig gode venninder
Men det gikk litt bedre i runde nr to
Bunn:
200 gr malte mandler
210 gr melis
3 eggehviter
Eller du kan kjøpe kransekakemasse, kjevl ut og trykk ut små
rundinger med et lite glass
Men den hjemmelagede bunnen er best!
Bland de malte mandlene med melis
Pisk eggehviten og bland alt
veldig forsiktig sammen
Sett kakene ned på bakeplaten vha en skje
og stek på 175 grader i ca 15 min (gyldne)
Smørkrem:
75 gr smør
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1-2 eggeplommer
1 ss kakao
Eller en kjappere variant:
3 dl fløte
200 gr kokesjokolade
(kok opp fløte, tilsett sjokolade, avkjøl i 2 t)
Bland alle ingrediensene til smørkremmen
og fordel oppå undersiden av de ferdisgstekte
og avkjølte kakene
Sjokoladeglasur:
100 gr kokesjokolade
1 ss smør
Smelt smør og sjokolade i vannbad
Ha glasur over smørkremen når smørkremen
er blitt godt avkjølt
(evnt bare dyppe kakene i glasuren)
Veldig kjekt å ha disse kakene i fryseren
da de tiner på et blunk!
Idag har vi også hatt runde nr to med pepperkaker
Imorgen skal hjerter pyntes og henges opp i vinduet
- og kanskje kommer snøen?
♥