Mandel og pistasj konfekt
60 gram mandelflak
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade
Rist mandelflakene lett i ovnen ved 190c i ca 5 min
La dem så avkjøles på kjøkkenbenken
Grovhakk pistasjnøttene og legg dem til side
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad
Viktig at sjokoladen ikke blir for varm
Vend forsiktig de avkjølte mandelflakene
inn i den smeltede sjokoladen
før du blander inn nøttene til slutt
Fyll blandingen i små konfektformer
og pynt dem med hakkede pistasjnøtter
Sett formene til avkjøling i kjøleskapet i 10 min
Konfekten oppbevares i en tett boks i kjøleskapet
Denne konfekten kan også fint fryses
Den trenger kun en ca 20 minutter i rom temp før den kan nytes
♥
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade
Rist mandelflakene lett i ovnen ved 190c i ca 5 min
La dem så avkjøles på kjøkkenbenken
Grovhakk pistasjnøttene og legg dem til side
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad
Viktig at sjokoladen ikke blir for varm
Vend forsiktig de avkjølte mandelflakene
inn i den smeltede sjokoladen
før du blander inn nøttene til slutt
Fyll blandingen i små konfektformer
og pynt dem med hakkede pistasjnøtter
Sett formene til avkjøling i kjøleskapet i 10 min
Konfekten oppbevares i en tett boks i kjøleskapet
Denne konfekten kan også fint fryses
Den trenger kun en ca 20 minutter i rom temp før den kan nytes
♥