Karameller
1 dl søt kondensert melk
(jeg fant kun Vikingmelk, og brukte den)
(jeg fant kun Vikingmelk, og brukte den)
1 dl brunsukker
1 dl sukker
1 dl lys sirup
1oo gr smør
Jeg tilsatte også litt julekrydder
som Nellik og Ingefær
Bland alt sammen i en gryte
og rør hele tiden til det koker
La massen koke under omrøring
i ca 6-8 minutter
Hell massen i en smurt form og avkjøl
Del opp i biter når massen er helt avkjølt
å pakk dem inn i cellofan!
Jeg brukte små konfektformer
og avkjølte karamellene i kjøleskapet
Men de må være kjøleskapskalde for å få dem ut av formen
Så egentlig var den beste løsningen å pakke dem inn i cellofan
for den klistret seg ikke fast i karamellene =]
og avkjølte karamellene i kjøleskapet
Men de må være kjøleskapskalde for å få dem ut av formen
Så egentlig var den beste løsningen å pakke dem inn i cellofan
for den klistret seg ikke fast i karamellene =]
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar