mandag 13. november 2017

Havreflarn



 Havreflarn


100 gr smør
3 dl havregryn 
(jeg bruker glutenfrie)
1 egg

1,5 dl sukker

1 ss mel 

(jeg bruker glutenfritt mel) 
1 ts bakepulver 

Smelt smør på svak varme, mens
du pisker egg og sukker til luftig eggedosis

Bland smeltet smør med havregryn

Vend så i siktet mel og bakepulver forsiktig i eggedosisen
Havregrynene vendes inn til slutt

Kle et stekebrett med bakepapir
og ha på små topper med deig med en teskje
Ikke sett de for tett da de hever seg under steking  


Flarnene stekes midt i ovnen på 175c i ca 7-10 min
Avhengig av ovn. Bør sjekkes etter 7 min

Avkjøles på platen

Jeg rullet kjeksene sidelengs i smeltet mørk sjokolade

Veldig godt 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar