Havreflarn
100 gr smør
3 dl havregryn
(jeg bruker glutenfrie)
1 egg
1,5 dl sukker
1 ss mel
(jeg bruker glutenfritt mel)
1 ts bakepulver
Smelt smør på svak varme, mens
du pisker egg og sukker til luftig eggedosis
Bland smeltet smør med havregryn
Vend så i siktet mel og bakepulver forsiktig i eggedosisen
du pisker egg og sukker til luftig eggedosis
Bland smeltet smør med havregryn
Vend så i siktet mel og bakepulver forsiktig i eggedosisen
Havregrynene vendes inn til slutt
Kle et stekebrett med bakepapir
og ha på små topper med deig med en teskje
Ikke sett de for tett da de hever seg under steking
Flarnene stekes midt i ovnen på 175c i ca 7-10 min
Avhengig av ovn. Bør sjekkes etter 7 min
Kle et stekebrett med bakepapir
og ha på små topper med deig med en teskje
Ikke sett de for tett da de hever seg under steking
Flarnene stekes midt i ovnen på 175c i ca 7-10 min
Avhengig av ovn. Bør sjekkes etter 7 min
Avkjøles på platen
Jeg rullet kjeksene sidelengs i smeltet mørk sjokolade
Veldig godt ♥
Jeg rullet kjeksene sidelengs i smeltet mørk sjokolade
Veldig godt ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar