mandag 4. januar 2010

Dronning Maud fromasj



 Dronning Maud fromasj
4-6 porsjoner

3 egg
100 gr sukker
5 plater gelatin
3 dl fløte
Revet sjokolade

Pisk til eggedosis
Bløt og smelt gelatin
etter anvisning på pakken
- helles i eggedosisen

Fløte piskes til krem
og blandes i eggedosisen

Legges så lagvis i en skål
(eller som porsjoner i store vinglass!)
med revet sjokolade mellom lagene




fredag 1. januar 2010


Enda flere lys har gått i lyslenkene mine
så nå har jeg tatt dem ned
og godt var det!

torsdag 31. desember 2009

Godt Nytt År!

 




Nyttårsaften 
 
Årets siste dag
Man gjør seg noen tanker
Tenker over året som er gått
Man innser hvor fort det har gått!
Det gjelder å nyte øyeblikkene
ta vare på hver eneste dag!

Her har vi nydelig vintervær

Det er så vakkert!
Masse deilig snø
Det er så stille
Stemningen er magisk

Jeg skal nå ut på dagens andre tur
og nyte denne flotte vinterkvelden

Jeg ønsker deg alt godt for det nye året!

Ta godt vare på dem du er glad i!

Godt Nytt År!





Jeg har laget en ny blogg og du er velkommen inn
Bloggen her kommer nok til å få et og annet innlegg
ila året som kommer - på vei mot en ny jul.


torsdag 24. desember 2009

Gledelig Jul!


Ønsker deg en Gledelig Jul med
mange magiske øyeblikk og koselige stunder



onsdag 23. desember 2009

Mmmarsipangris


Tradisjonen tro serveres det grøt
med mandel i på Lillejulaften



Men jeg lurer på om vi skal
flytte denne til formiddagen
Julaften neste år

Premien er egentlig en
marsipangris
Men her i huset er det ingen som
er spesielt glad i marsipan
så det ble kinderegg på de heldige vinnerne